Siirry sivun sisältöön
Siirry hakuun

Otos portfoliostamme

Otos portfoliostamme

< Takaisin
Citycenter, Helsinki
 • Citycenter, Helsinki - 2
 • Citycenter, Helsinki - 3
 • Citycenter, Helsinki - 4

Citycenter, Helsinki

Helsingin ydinkeskustassa ihmisvirtojen keskellä sijaitseva liike- ja toimistokortteli Citycenter on Spondan merkittävin käynnissä oleva kiinteistökehityshanke. Kulttuurihistoriallisestikin merkittävän Makkaratalon mittava saneeraus lisää huomattavasti perinteikkään kauppakorttelin viihtyisyyttä ja lähiympäristön vetovoimaisuutta.

Rakennuksen sisätilat ovat kokeneet saneerauksessa suuria muutoksia tarjoten yrityksille valoisia ja moderneja liike- ja toimistotiloja kaupungin sydämessä. Viihtyisyyttä lisäävät Citycenterin katetut kävelyreitit ja hankkeen jälkeen kävelykaduksi muuttuva Keskuskatu. Rautatieasema ja Helsingin vilkkain metroasema yhdistyvät Citycenteriin Asematunnelin kautta, joten junalla tai metrolla liikkuvat pääsevät säältä suojassa tunnelia pitkin kauppakeskukseen.

Vuonna 2011 Citycenteriin valmistui 10-kerroksinen valopiha sekä 4 200 neliön toimistotalo ja 3 700 neliötä liiketilaa. Toimistotalolle myönnettiin sen valmistuttua kultatason LEED-sertifikaatti. Uudistushankkeen myötä liikekorttelin vuokrattava pinta-ala kasvaa 41 000 neliömetristä 55 000 neliömetriin. Hankkeen on määrä valmistua pääosin vuoden 2012 lopulla.

Toimistotilaa: n. 24 000 m2
Liiketilaa: n. 24 000 m2
Varasto- ja sosiaalitilat: n. 7 000 m2

< Takaisin
Fennia-kortteli, Helsinki
 • Fennia-kortteli, Helsinki - 2
 • Fennia-kortteli, Helsinki - 3
 • Fennia-kortteli, Helsinki - 4

Fennia-kortteli, Helsinki

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Fennia-kortteli oli Spondan merkittävin kiinteistöhankinta vuonna 2011. Rakennus- ja kulttuurihistoriallisesti merkittävässä kiinteistössä on toimistotilaa yhteensä 25 000 neliömetriä ja liiketilaa 14 200 neliömetriä. Korttelin kautta kulkee kuukausittain jopa 150 000 ihmistä, ja toimintaa riittää kiinteistön monipuolisen vuokralaiskannan ansiosta lähes vuorokauden ympäri. Kiinteistössä toimivat muun muassa vastikään uudistunut Helsingin Grand Casino ja Finnkinon elokuvateatteri.

Toimistotilaa: 25 000 m2
Liiketilaa: 14 200 m2

< Takaisin
Havis Business Center, Helsinki
 • Havis Business Center, Helsinki - 2
 • Havis Business Center, Helsinki - 3
 • Havis Business Center, Helsinki - 4

Havis Business Center, Helsinki

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Havis Business Centerinä tunnettu toimistokeskittymä levittäytyy koko Unioninkadun ja Fabianinkadun välisen korttelin alueelle. Havis Business Centerinä tunnettu toimistokeskittymä on valmistunut useassa eri vaiheessa vuosien 1941–1969 välillä, ja tällä hetkellä kiinteistöissä tehdään modernisointitöitä vanhaa kunnioittaen.

Valmistumisen jälkeen arvokkaissa kiinteistöissä on tarjolla uudenveroisia toimitiloja, joissa on kiinnitetty huomioita myös viihtyisyyteen ja energiatehokkuuteen. Kiinteistöissä on toimistotilaa noin 16 000 neliömetriä, liiketilaa 3 000 neliömetriä ja varastotilaa 5 000 neliömetriä. Saneeraushankkeen on määrä valmistua vuoden 2012 alkupuolella.

Toimistotilaa: 16 000 m2
Liiketilaa: 3 000 m2
Varastotilaa: 5 000 m2

< Takaisin
Metso Automationin tuotantotilat, Vantaa
 • Metso Automationin tuotantotilat, Vantaa - 2
 • Metso Automationin tuotantotilat, Vantaa - 3
 • Metso Automationin tuotantotilat, Vantaa - 4

Metso Automationin tuotantotilat, Vantaa

Vantaan Hakkilaan valmistui vuonna 2011 noin 22 000 neliömetriä modernia logistiikkatilaa. Uudet vilkkaalla Vantaan Akseli -yritysalueella sijaitsevat tuotantotilat on vuokrattu kokonaisuudessaan Metso Automationin käyttöön. Kiinteistön sijainti on logistisesti erinomainen, sillä se sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän ja Vuosaaren sataman puolessa välissä sekä Kehä III:n ja Lahdenväylän välittömässä läheisyydessä.

Tuotantotilan suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota ympäristötekijöihin ja akustiikkaan. Vieressä sijaitsevan viisikerroksisen toimistorakennuksen tilojen saneerauksessa keskiössä olivat työpisteiden toiminnallisuus ja ergonomia.

Logistiikkatilaa: 22 000 m2
Vuokralainen: Metso Automation

< Takaisin
Business Center Meliora Place, Moskova
 • Business Center Meliora Place, Moskova - 2
 • Business Center Meliora Place, Moskova - 3
 • Business Center Meliora Place, Moskova - 4

Business Center Meliora Place, Moskova

Vuonna 2008 valmistunut toimistokiinteistö Meliora Place sijaitsee Moskovan keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Ensiluokkaisia toimistotiloja tarjoavassa kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa yhteensä noin 2 800 neliömetriä. Vuokrattava pinta-ala koostuu neljästä toimistokerroksesta ja kahdesta katutason liiketilasta.

Toimistotilaa: n. 2 500 m2
Liiketilaa: n. 300 m2